Vill du hyra en stuga i Vemdalen?

Vill du hyra en stuga i Vemdalen?

Hej och god eftermiddag på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna in på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en riktigt härlig dag och ser fram mot den stundande helgen. Jag vet att det är många som har haft en hel del frågor och funderingar kring det här med att kunna hyra en stuga i Vemdalen, så jag tänkte därför att jag skulle skriva inlägg om detta. 

Varje år de senaste åren har jag och min familj åkt upp till Vemdalen och haft härliga semestrar och vi har då som rutin att hyra stuga i Vemdalen av ett stuguthyrningsföretag som kort och gott heter Vemdalstugan. Vi har tidigare hyrt stugor med lite enklare standard men vi tycker alla i vår familj att efter en lång dag i skidbacken så vill man komma “hem” och ha alla bekvämligheter där man bor, och därför vill vi inte längre hyra med låg standard utan i stället väljer vi att återkomma till just Vemdalstugan på grund av att deras stugor som är två till antalet håller mycket hög standard och det är nästan halva nöjet med resan att ha ett bra boende. Egentligen är det inga stugor utan mer som villor, och jag kan varmt rekommendera er som är ute efter att hyrastuga i Vemdalen att hyra er stuga genom just Vemdalstugan. Snart ser vi fram mot att åka på en härlig fjällsemester igen och vi hade inte kunnat önska oss något mer än allt det vi får när vi kommer till Vemdalen och Vemdalstugan. 


Kommentarer är stängda.