Söker du hyresledigt?

Söker du hyresledigt?

Jag ska dela min berättelse om hur jag hittade en hyresledig lägenhet. Jag hade letat i flera månader efter hyresledigt och trodde inte att jag skulle kunna hitta något i Kumla. Men då jag sökte online för tre månader sen via en bostadsförmedling som jag inte hört om innan så blev det napp. Jag klickade mig in på deras hemsida och där fanns det ett par lediga lägenheter, den ena var för stor för mig så den sökte jag inte men den andra lägenheten var en tvåa med kök, det var precis vad jag letade efter och jag fyllde i ansökan och sedan gick det bara ett par dagar innan denna bostadsförmedling hörde av sig och frågade om jag ville komma på visning. Jag trodde knappt det var sant, jag åkte dit och tittade och blev erbjuden att skriva kontrakt. Jag kan inte fatta hur lycklig jag är! Jag vill rekommendera alla att leta hyresledigt via denna bostadsförmedling, det var verkligen lätt och smidigt. 

Så klart hoppas att jag kan hjälpa er som söker hyresbostad i Kumla men det är klart att jag inte kan garantera att just du får en lägenhet. Men eftersom jag inte hade hört om detta fastighetsbolag så kan det vara så att det är samma för er som kommer hit och läser. Och då kan man ju missa möjligheten till att hitta lediga lägenheter. Kumla är en bra stad att bo i, här finns det fina grönområden och mysiga restauranger. Jag har verkligen trivts i Kumla från första dagen jag flyttade hit och hoppas att du gör det med! Jag flyttade hit för att jag fick jobb på fängelset och det är en stor arbetsgivare här i stan. Tack för att just du kom hit och läste det här inlägget och lycka till med att hitta någonstans att bo.

Kommentarer är stängda.