Jag fick hjälp av Karins Hälsoforum

Jag fick hjälp av Karins Hälsoforum

God morgon och hjärtligt välkommen hit! En fin dag som denna tänkte jag skriva ett nytt inlägg till er, tanken är att berätta för er om när jag gick på lymfmassage i Hässleholm. Det var första gången jag provade lymfmassage och därför tyckte jag det kunde vara intressant att skriva ett inlägg om det, så att ni kan läsa om det men även för att jag i framtiden ska kunna gå tillbaka och läsa om min upplevelse igen.

För ett tag sedan började jag känna att något inte stod rätt till med min kropp, jag kunde dock inte sätta fingret på vad det var där och då. Nu i efterhand förstår jag att det var mitt lymfsystem som hade lite problem, något som senare förbättrades genom en lymfmassage i Hässleholm. Det hela började med att jag läste runt på internet för att se vad mina symptom pekade på, vad det kunde tänkas bero på. Många timmar senare kände jag att det passade bäst in på den problematiken jag läste om lymfsystemet. Med förhoppningen att lösa problemet bokade jag därför in en lymfmassage, självklart visste jag inte om det skulle fungera eftersom jag inte exakt visste vad det hela berodde på. Kort sagt valde jag att gå på en lymfmassage för att jag ville se om det kunde hjälpa mig, vilket det även gjorde. Hade det inte fungerat för mig hade jag testat vidare med andra saker. För min lymfmassage i Hässleholm valde jag att vända mig till Karins Hälsoforum, ett företag som jag hade hört mycket bra om sedan tidigare. Massagen jag fick där var otroligt skön och avkopplande, dessutom visade den sig fungera bra för mig. Tack vare massagen började jag må bättre, jag hade lyckats lösa problemet på första försöket. Det var i alla fall allt jag hade att dela med mig av idag, som sagt hoppas jag att ni har gillat det. Ha det nu så bra så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.