Få hjälp med golvläggning i Haninge

Få hjälp med golvläggning i Haninge

Det var ett tag sedan sist och jag hoppas att ni inte saknat mina inlägg alltför mycket under de där tre veckorna som jag varit utomlands och inte skrivit någonting i bloggen! Nu hoppas jag i vilket fall att ni mår bra och att det här inlägget som kommer nu ska vara av intresse. I det här inlägget ska jag berätta om ett företag som ägnar sig åt golvläggning i Haninge med omnejd, som jag anlitade när det var dags för nya golv i bostadsrätten. Hedvigslund Golv och Kakel är namnet på det här företaget som såg till att ge mig väldigt vackra och slitstarka golv, jag är så nöjd med resultatet. 

Förr eller senare brukar det vara dags att byta golv, för även om det kanske inte är något fel på de befintliga golven så byter bostäder ägare, och det är inte säkert att den nya ägaren har samma smak som den förre. Precis så var det i mitt fall. Jag köpte den här lägenheten som hade laminatgolv i färger som inte alls passade mig. Dessutom renoverade jag lägenheten och satte in ett nytt kök, och när det var gjort kändes de gamla golven malplacerade. Jag behövde inte ens leta efter ett företag inom golvläggning i Haninge länge, för enligt dem i styrelsen i bostadsrättsföreningen så tyckte de att jag skulle vända mig till Hedvigslund Golv och Kakel eftersom de hjälpt flera personer i föreningen med golv, och ingen har blivit missnöjd. Det kändes förstås som en pålitlig rekommendation och såhär nu när även jag fått nya golv måste jag säga att det är golv som både är snygga och de har lagts noggrant så ingenting ser underligt eller amatörmässigt ut. 


Kommentarer är stängda.