Är du intresserad av second hand?

Är du intresserad av second hand?

God dagens! Trevligt att du har hittat hit och är intresserad av att läsa ett inlägg här på min blogg. Såhär mitt i veckan tänkte jag skriva om något så intressant som second hand i Ystad, något jag hoppas ni tycker är intressant.

På senare år har jag valt att handla mycket mer second hand. Dels för att det är mycket billigare än att köpa produkterna till originalpris, dels för att man lyckas hitta mer unika saker och dels för att det är betydligt mycket bättre för miljön än att alltid köpa helt nya saker. Det har näst intill blivit som en hobby för mig att hitta nya second hand-butiker och olika loppmarknader i närområdet så att jag kan handla second hand i Ystad. Personligen tycker jag att allt fler borde se second hand som ett alternativ, tyvärr är det väldigt många som ser det som äckligt och motbjudande att köpa saker som har varit någon annans. Det är en syn som börjar förändras mer och mer för varje dag som går, fler väljer att handla second hand istället för att köpa helt nya saker. Jag tycker det är riktigt bra, mitt synsätt är lite mer ”det är inte sprillans nytt men det är nytt för mig”. På det sättet tycker jag fler borde se på det. Ganska nyligen hittade jag en ny butik med second hand i Ystad som jag verkligen gillar, den har karaktär och är mysig. Den heter HB Karins Magasin och jag tycker helt klart att ni borde kolla in den ifall ni är intresserade av second hand och antika saker. Det var allt jag hade att dela med mig av för idag, som sagt hoppas jag att ni har gillat det ni har läst om. Ha nu en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen.


Kommentarer är stängda.